SPECIALIST IN ONTWERP EN INSTALLATIE

Van Dyck Solar installeert en coördineert PV projecten van a tot z. Wij treden op als hoofdaannemer die ervoor zorgt dat de samenwerking tussen verschillende betrokken partijen soepel verloopt.

 

Hierbij nemen wij onze opdrachtgevers het werk uit handen. Wij doen dit door de volgende aspecten in ons bedrijfsproces te borgen:

1. Advies

Van Dyck Solar adviseert in het maken van de juiste keuze(s) tussen verschillende producten die passen bij een specifieke situatie. Wij garanderen een optimaal systeemontwerp op zowel bouwkundig als elektrotechnisch gebied. Omdat wij zelf onze installatie uitvoeren met eigen personeel kunnen wij strak plannen en hebben wij de werkvoorbereiding en logistiek in eigen hand. Op deze manier zijn mogelijke problemen in een vroeg stadium reeds getackeld en verloopt het installatieproces soepel en efficiënt.

 

Gedurende dit proces is persoonlijke en eerlijke communicatie van onze medewerkers richting onze opdrachtgevers een leidend principe. Wij streven naar 100% tevredenheid bij de klant.

2. Vakbekwaam personeel

Het Van Dyck Solar team bestaat uit gemotiveerde mensen met uiteenlopende technische achtergronden. We hebben elektrotechnici, bouwkundig ingenieurs en timmermannen in dienst. We hebben met elkaar gemeen dat we ervaren en vakkundig zijn in PV installatietechniek en hierin de hoogst haalbare kwaliteit nastreven. Door voortdurende interne en externe training en opleiding alsmede een open oog voor innovatie is onze kennis altijd actueel. Wij kijken verder dan alleen willen weten hoe het moet, maar onderscheiden ons omdat wij ook willen weten waarom het moet.

 

Van Dyck Solar is Sterking REI (‘Regeling voor de erkenning van elektrotechnische installaties’) en Sterking REDE (‘Erkenning Installateur Zonne-Energie’) gecertificeerd.

3. Veiligheid

Installeren van zonnepanelen gebeurt vaak op hoge daken. Werken op hoogte is niet zonder risico’s en vraagt om het nemen van preventieve maatregelen. Van Dyck Solar neemt de maximaal haalbare en beschikbare veiligheidsmaatregelen. Hierbij gaat het niet alleen om fysieke beveiligingsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld het inzetten van dakrandbeveiliging, maar ook om het vergroten van het bewustzijn van ons team op de immateriële aspecten van veilig werken.

 

Van Dyck Solar is VCA gecertificeerd.

 

Veilig werken is voor onze werknemers de eerste pijler van hun werkdag. Door deze beroepshouding kan ons personeel op een duurzame manier hun van uitoefenen.

4. De juiste middelen

Door onze jarenlange ervaring in de branche beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare fabrikanten, leveranciers, transporteurs.

 

Van Dyck Solar beschikt over eigen grootmaterieel zoals steigers, een ladderlift en een uitgebreid wagenpark. Vanuit ons eigen magazijn leveren wij systeemcomponenten direct uit eigen voorraad.

 

Zo zijn onze klanten verzekerd van de beste randvoorwaarden om hun projecten te laten slagen.