Over Van Dyck Solar

Van Dyck Solar installeert en coördineert PV projecten van a tot z. Wij treden op als hoofdaannemer die ervoor zorgt dat de samenwerking tussen verschillende betrokken partijen soepel verloopt.

 

Hierbij nemen wij onze opdrachtgevers alle werk uit handen. Wij doen dit door de volgende aspecten in ons bedrijfsproces te borgen:

1. Advies

Van Dyck Solar adviseert in het maken van een goede planning, een degelijke  werkvoorbereiding  en biedt ondersteuning in het logistieke traject.  Wij denken met u mee om mogelijke problemen van tevoren te tackelen. Waar nodig adviseren wij bij het verbeteren en optimaliseren van het initiële systeemontwerp omwille van een soepel en efficiënt verloop van het installatieproces.

 

Gedurende dit proces is persoonlijke en eerlijke communicatie van onze medewerkers richting onze opdrachtgevers een leidend principe. Samen met u streven wij naar 100% tevredenheid bij de eindklant

2. Vakbekwaam personeel

Zodra de verkoopdeal rond is en afspraken over de datum van levering gemaakt zijn, komt van Dyck Solar in beeld. Wij worden het gezicht van uw bedrijf  naar de eindklant toe en blijven dit tot aan de oplevering  en nazorgfase.

 

Het Van Dyck Solar team bestaat uit gemotiveerde mensen met uiteenlopende technische achtergronden. We hebben met elkaar gemeen dat we ervaren en vakkundig zijn in PV installatietechniek en hierin de hoogst haalbare kwaliteit nastreven. Door voortdurende interne en externe training en opleiding alsmede een open oog voor innovatie is onze kennis altijd actueel. Wij kijken verder dan alleen willen weten hoe het moet, maar onderscheiden ons omdat wij ook willen weten waarom het zo moet.

 

Door onze klantgerichtheid en onze vakkennis voelen eindklanten zich serieus genomen.

3. Veiligheid

Installeren van zonnepanelen gebeurt vaak op hoge daken. Werken op hoogte is niet zonder risico’s en vraagt om het nemen van preventieve maatregelen. Van Dyck Solar neemt de maximaal haalbare en beschikbare veiligheidsmaatregelen. Hierbij gaat het niet alleen om fysieke beveiligingsmaatregelen, zoals bijvoorbeeld het inzetten van dakrandbeveiliging, maar ook om het vergroten van het bewustzijn van ons team op immateriële aspecten van veilig werken.

 

Veilig werken is voor onze uitvoerende ploegen de eerste pijler van hun werkdag.

 

Door deze beroepshouding verzekeren wij ook voor onze opdrachtgevers een duurzame manier van werken.

4. De juiste middelen

Van Dyck Solar beschikt over professioneel gereedschap en materieel zoals steigers, liften en kranen. We hebben een eigen magazijn en eigen transport faciliteiten. Op aanvraag kunnen wij systeemcomponenten vanuit onze eigen voorraad leveren. Tevens is het mogelijk uw producten bij ons op te slaan.

 

Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over een uitgebreid netwerk van betrouwbare fabrikanten, leveranciers en transporteurs.

 

 

Zo bent u verzekerd van de beste randvoorwaarden om uw projecten in goede banen te leiden.